Så romantiskt!

Idag var jag med om något riktigt gulligt på jobbet!

När jag står vid flygplanet för att ta emot två passagerare som ska åka rullstol kommer de en tjej eller ja kvinna kan man nog säga. Hon gick tillsammans med en personal från VIP ( de som sköter allt för "very important person" som ska flyga). Kvinnan var väldigt uppklädd och jättenervös, självklart blev man ju nyfiken på vad hon gjorde där vid bryggan som leder till flygplanet. Jo, de visade sig att hon skulle fria till sin pojkvän som satt på planet! Han visste ingenting. VIP personalen bad flygvärdinnan att ropa ut killens namn och be honom sitta kvar på planet tills alla gått av.
När vi stod där och väntade på att alla passagerarna skulle kliva av, jag lovar dig, jag blev nästan lika nervös som hon som skulle fria! Man ville ju så gärna att de skulle sluta lyckligt! och de gjorde det också, hon klev på planet och ställde sig på knät och friade och han sa Jaaa =)
Under tiden satte besättningen på musik och de kändes som att man helt plötsligt var med i värsta romantiska hollywood filmen.

De kan man verkligen kalla en underbar dag på jobbet.

Tuff dag

Jag är så svettig! Känner hur svetten rinner innanför kläderna. De märks att man inte är van vid den här värmen för fem öre. Men man ska inte klaga, sommaren är för kort för de =)




Torsdag

Åh så härligt! Solen skiner ute och fåglarna kvittrar.
Nu ska jag ut i solen och få lite färg, (men självklart har jag smörjt in mig)

Idag ska jag bara njuta.

Eurovision 2008

Satt och surfade runt lite på youtube och hittade Greklands bidrag till eurovision song contest i år. Låten är faktiskt riktigt bra och har ett härligt gung i början, tycker jag iaf. Men så de en typisk schalgerkänga också som alltid håller =)



Nej, nu är det dags för mig att hoppa i säng. Börjar bli ordentligt trött.
Sov gott!

En vanlig onsdag

Så fort man börjar uppdatera bloggen ökar antalet unika besökare =) De är verkligen jättekul.
Vet  ju själv hur de är , de är inte speciellt kul att läsa en blogg som aldrig uppdateras, sen kan ju självklart inte alla uppdatera varje timme, som de största bloggarna gör, men äsch ni förstår vad jag menar..hehe

Nu har jag inte så jätteskojj, Jocke ligger och pluggar till tentan som han har på fredag, han är så duktig. Själv känner jag mig seg, borde lägga ut annonsen på min fina vita bil som jag ska försöka sälja, men jag orkar helt enkelt inte. De får bli någon gång ikväll, eller imorgon, jag har inte bestämt mig än.


Vårkänslor

Hade lite tråkigt i förrgår när jag kom hem efter jobbet så jag tog fram kameran , begav mig ut i trädgården och hittade lilla Lisa som satt och spanade på något intressant.

image65

image64

Visst är bilderna heelt underbara! De är så härligt, nu känns de verkligen som att sommaren är på väg!



Är på jobbet

......och nu går tiden riktigt sakta...
Bara 1 timme kvar tills jag slutar! Då ska jag hem och fixa med lite saker. Har en sån trevlig "att göra" lista hemma på skrivbordet, men tack o lov är de bara roliga saker som ska göras.

Nu ska jag fortsätta surfa runt på intranätet och glutta efter skojjsiga saker!

Ha de under gott folk!

Nej jag har inte alls tråkigt..

Ikväll är en sån där kväll då man sitter hemma, tar de lungt på ett skönt sätt men då tiden går riktigt segt.

Man vet inte hur man ska roa sig själv, de finns inget vettigt att se på tv, man har läst alla bloggar minst tio ggr varav en kanske har uppdaterats, man har läst alla löpsedlar på kvällstidningarna. Tills slut finns det verkligen ingenting att göra! Men så helt plötsligt kommer man på världens snilleblixt!  Ica kuriren har ju de där taipei som mamma brukar sitta och spela, okej de är nästan tantvarning på de, men de är kul! Tro de eller ej, men att sitta och leta likadana brickor kan vara skönt avslappnande, iaf en lördagkväll när klockan börjar närma sig midnatt och man egentligen borde sova men har inge bättre liv än att sitta framför datorn =P

Så dagens (eller nattens rättare sagt) lilla tips, känner du för tidsfördriv, gå in på ica kuriren och leta dig fram i djungel bland alla brickor och har du tur kanske du hamnar på topplistan! haha =)

Jag..talang? kanske i nästa liv

Satt precis och tittade talang. Har tänkt på de, de vore rätt trevligt om man hade någon talang. De behöver egentligen inte vara något speciellt men om man bara hade någonting som man kunde visa för andra, de närmsta talang jag har är att vifta på öronen ( som dessutom halva svenska befolkningen redan kan, vilket då gjorde att de inte ens blev en liknelse till talang)
Jaa neej...en talang lär jag bara få drömma om att bli =)

Jag har som vanligt koll på läget!

Ojojoj..
Min blogg har verkligen fått lida på sistone, inläggen har inte varit många, jag vet, förlåt, men de ska det bli ändring på!
(så gott de går iaf...).

Jaha, nu är visst stegtävlingen på jobbet slut, haha ja jag har som alltid koll på saker och ting.

Sen är jag ju så dum också, av ren lathet har jag inte registrerat in mina steg varje dag utan skrivit ner de på närmast papper och tänkt "ja men jag skriver in de där imorgon" de har funkat kanon bra tills nu.....hehe de senaste stegen skrev jag på ett kvitto och gissa vad jag gjorde idag? Jo rensade min plånbok på kvitton. Inte förns nu kom jag på att faan stegen står ju på kvittot så vad man fick man göra? Jo leta i papperskorgen, men hitills har jag inte hittat kvittot =( får helt enkelt leta vidare....



RSS 2.0