Ja äntligen!

Alldeles nyss blev det konstaterat att killar inte kan göra två saker samtidigt!

Jocke springer in på toan med en bok i handen och efter ett tag hör man:
- Fan, jag kan verkligen inte skita och läsa boken samtidigt

Ja det är verkligen bevis nog på killars kapacitet!

(kan inte riktigt hålla mig för skratt.....)

Grattis!

Jag måste ju bara denna dag gratta min underbara vän Linnéa som fyller 19 år!!

Ett stort grattis vännen!!



Du är helt underbar och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!






Dagens händelse

Idag var jag nere på stan och klippte mig.
En kul grejj som jag ofta brukar tänka på när jag sitter hos frisören är hur ruskigt ful man ser ut! Håret ligger slickat mot ansiktet, man har ett fult (ofta svart) skynke som gör att huvudet ser ut att flyga och så sitter man med huvudet rakt fram och stirrar i spegeln och törs inte röra sig en millimeter! Denna kombination gör att (iaf jag) ser ut som ett miffo!
Och tänk så många gånger som man under tiden frisören har klippt känner att..nej nej neeej...hon klipper helt fel men inte törs säga något utan sitter där tyst och ler och säger hur fint det blir!

Kul att skratta åt nu, men inte när man sitter där! haha

Dah Östhammar

Måste ju vara lägga upp några bilder från helgens bravader!
Jag och Maddis begav oss ut till Östhammar för lite god mat, dricka och trevligt sällskap!

Vi hade en riktigt kul kväll! Jag låter bilderna tala för sig =)











Snart slut..

Idag sa jag upp mig på jobbet.
Det var inge roligt kan jag meddela. Eftersom vi ska vara borta så pass länge i Australien finns det ingen möjlighet till att ta semester..och tyvärr kan jag inte heller ta tjänsteledigt! Vilket hade varit det absolut bästa, perfekt om man hade haft kvar jobbet när man kom hem, men eftersom jag inte ska plugga eller "testa" på ett annat jobb så får man inte det. Visst jag kan förstå LFV att de inte funkar att varenda en vill ta tjänstledigt men för min egen del hade det vart super.

Min sista arbetsdag kommer att bli den 31 januari! Det känns så tråkigt, jag tror aldrig att jag har haft så kul på en arbetsplats som på Arlanda. Saolp (min avdelning) är så grymt bra! Alla människor där är så sköna, glada och galna! Jag tror aldrig jag hat haft ångest över att man ska jobba morgonen därpå (och då ska det kanske tilläggas att jag börjar kl 5 på morgonen). Man skrattar nästan jämt. Så det känns verkligen vemodigt att veta att man snart ska sluta. Men samtidigt så finns ju alltid Arlanda och Saolp kvar men inte chansen att få resa bort på sitt livs äventyr!

Så det kommer bli med blandade känslor som man slutar på Arlanda...helt klart.


Småsjuk...igen!

Imorse vaknade jag med riktigt ont i halsen och huvudvärk. Började känna de redan igår men trodde att en natts sömn skulle få mig friskare. Men icke! Så i princip heela dan har jag legat och sovit på sängen. Känns så tråkigt på sin lediga dag, men det fanns inte en chans att jag skulle ha orkat mig ner på stan som var planerna. Nej istället sov jag sött till ljudet av "Mulle Meck bygger båtar" som Jocke spelar för fullt. Hahah! Inte kan man alla gånger tro att han är äldre än mig.

Nu har jag iaf börjat piggna till litegrann så vi funderar på att springa ner till Hemköp och handla lite lussebullar. Såg nämligen att de hade 4 st för 20 kr. Kan man ju inte missa :P iaf inte när man är lite småsjuk, tänk att det alltid finns en ursäkt till att få äta gott!

                                                         

RSS 2.0