Skojj skojj

Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Jag och Jocke tog bilen upp till Tessans och Puttes lägenhet där vi satt och förfestade lite (dock bara jag och Tessan som skulle ut så våra karlar fick fint dricka coca cola).
Vid tio fick vi skjuts av Jocke ner till Stockholms nation och tack o lov var kön dit in väldigt kort så vi kom in på nolltid!

De är verkligen kul att gå ut på nation, folket där är så härligt, man kan klä sig som man vill utan att någon kollar snet. De enda dåliga är är att de stänger redan klockan 1! Så i princip hinner du dit, dansa några steg sen är det dags att gå hem igen...de är lite tråkigt.

Men jag och Tessan hade kul iaf! Som alltid då de är vi två ute, för av någon konstig anledning slutar de nästan alltid med att de bara är hon och jag som går ut. Jag förstår inte varför? :P



 Tessan och jag fjollar oss i bilen på väg ner..



Tessan blir alltid lika söt på alla bilder ;-)

Regn och rusk..

Vilket jäkla sur väder de är ute! Idag är en sån där dag då de är perfekt att ligga hemma, titta på en mysig film och äta godis..men såklart har man en massa inplanerat som gör att den önskan inte går i uppfyllelse.
Måste kila ner på stan, har dragit på de nu i flera dagar, skyller på min dunder förkylning som aldrig vill ge med sig!

Ikväll ska jag förövrigt hem till Tessan, vi ska nämligen ut på sthlms nation och festa loss! Ska bli galet kul, har hört att de kan vara bra drag där på torsdagar!

Nej nu ska den här smutsiga gamla kossan in i duschen och sen försöka dra sig ner på stan!

hej svejs!


Nedräkningen har börjat

Idag är det exakt 3 månader och 29 dagar tills vi åker till Australien! Just nu känns det som en lång tid kvar men jag vet att de kommer att gå fort!
Jag menar, vi har ju inte ens skickat in våra visumansökningar! De kanske är dags snart va? hehe

Innan vi åker är de ju så mkt som ska fixas. Jag har börjat skriva på en liten lista för att vi inte ska glömma något.
Försäkringar ska fixas, Jocke ska hyra ut sitt rum, vi måste köpa massvis med grejjer t.ex. stödstrumpor (jag vet så fruktansvärt hett men resan tar ändå 25 timmar så de är väl värt att något för benen så man inte åker på nå ödem eller likanande), vi måste även fixa internationellt körkort och sist men inte minst måste vi ju packa! Men känner jag min kära respolare rätt så har hon redan sin väska packad (om inte annat vet hon iaf vad hon ska packa) haha.

De finns miljoner saker till som måste fixas..vill knappt tänka på de för då känns tiden helt plötsligt väldigt kort.
 
Samtidigt nu sitter jag och kikar på lite bilder från Australien och kan ju inte annat än att längta...



Ja vad säger ni Maddis och Jocke..visst ska vi väl överleva en period i Down Under? ;-)



Är man i Australien känner de verkligen som att man inte får missa koala björnarna!
De är ju så galet söta!

Se upp!

Får jag ge ett bra tips?

Handla aldrig paprika på Willys du kan nämligen få en väldigt otrevlig överraskning i form av en död mask!
Jag brukar inte vara så kräsen när de gäller mat men de här var rikigt snuskigt, när jag börjar skära upp paprikan ser jag att de är lite grått men jag trodde då (så blåögd som jag är) att de var lite jord. Men vid närmare blick var de en död mask som ålat omkring inne i våran paprika!

       +          = Ingen bra kombination!

Min nya kärlek...

Förlåt Jocke..men herregud jag har hittat en ny kärlek!
Åtta veckor gammal, har fyra ben och ögon som drunknar i.

Min systerdotter fick i förra söndagen världens charmtroll!
En liten Snobben.
Vad jag har förstått är han en liten blandning av tax, border collie och något annat..
men jag menar..kan man bli mer söt?!
Jag är frälst....(men de är väl typsikt tjejer att älska små hundvalpar?)








Idétorka

Vad köper man till en tjej som fyller 7 år?

Egentligen borde det vara världens lättaste sak att komma på men av någon konstig anledning har jag alltid haft svårt med presenter till mina syskonbarn. Jag har verkligen noll fantasi. De är ju lite roligt med tanke på att jag själv en gång i tiden har varit just 7 år och tjej. Men för de första så börjar de kännas som evigheter (vid närmare eftertanke är de 13 år sen!)...och för det andra så var jag hästtokig! De fanns inget annat än hästprylar som jag ville ha, så jag vet egentligen inte vad andra tjejer i den åldern önskar sig.

Hmm blir nog inte smartare av att sitta här framför dumburken iaf. Nej ska vänta in min andra hälft så ska vi kila ner på stan och göra ett försök!

Ha de!

RSS 2.0